Søg - kategorier
Søg - indhold

phone +45 5575 0555

 

email Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

Certifikater

CE mærkning af stålkonstruktioner - DS/EN1090-1

Mærkningen er et fælles europæisk garantistempel for at kravene til sikkerhed, sundhed og miljø bliver overholdt, når vi producerer stålkomponenter og -konstruktioner til danske og europæiske byggerier.
Certificeringen stiller krav til sporbarhed tilbage i værdikæden, certifikater og dokumentation på kontroller, målinger og prøvningsresultater. Vi har derfor certificerede svejsere og kontrolpersonale med certifikater til at udføre disse opgaver.
Se vores DS/EN1090-1 certifikat.

 

Kvalitetspolitik - ISO 9001:2015

Med målrettet rekruttering og personaleudvikling sikrer vi en stab af dedikerede medarbejdere, der har viljen og evnen til at garantere et højt kvalitetsniveau i deres arbejde.

Vores kvalitetsstyringssystem er opbygget efter DS/EN ISO 9001: 2015 og stiller blandt andet krav til leveringssikkerhed, samarbejde og vidensudveksling.

Vi arbejder fx systematisk med at opsamle og udnytte erfaringer. Ved grundigt at planlægge nye projekter og løbende analysere data kan vi forudse og afværge potentielle kvalitetsbrist.

Se vores ISO9001:2015 certifikat her.

 

Miljøpolitik - ISO 14001:2015

Som produktionsvirksomhed har vi en væsentlig rolle i arbejdet med at forbedre miljøet.
Derfor forholder vi os aktivt til branchens miljøproblemer og imødekommer fremtidens miljøkrav gennem kontinuerlige optimeringer.

Vi overvåger og redegør for de miljøaspekter, der er knyttet til samtlige aktiviteter og vores medarbejdere klædes på med den fornødne information og trænes i miljøforhold med sigte på løbende miljøforbedringer.

Vi stiller oplysninger om miljøpåvirkninger og miljøarbejde til rådighed for offentligheden, og vi er lydhøre over for myndigheders, samarbejdspartneres og kunders ønsker og krav.

Se vores ISO14000:2015 certifikat her.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakter

Tilfredse kunder vender tilbage

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor - vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

Læs mere her