Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rørlaserskæring er præcisionsarbejde i særklasse

Rørlaserskæring er præcisionsforarbejdning i højeste kvalitet. Her bliver sammenføjninger lavet med stor nøjagtighed, så de passer perfekt til tolerancekravene. Det betyder, at du får et fuldstændig ensartet resultat hver eneste gang.

Når præcisionen er perfekt, minimerer det fejlrisikoen, fordi der ikke er skæringsfejl. Det betyder også, at du får et produkt i bedre kvalitet, hurtigere produktion og at efterbehandling bliver nemmere. Der er en almindelig rørlaserskærer og en 3D rørlaserskærer i vores produktion, og begge kan bearbejde rør af flere dimensioner og størrelser. Vi hjælper med rørlaserskæring i Jylland og på Fyn. 

3D rørlaserskæring speeder processen op

De to største gevinster ved at bruge en 3D rørlaserskærer er, at den kan bearbejde langt større emner, og at antallet af forarbejdningsprocesser reduceres til et minimum. 3D rørlaserskæreren kan nemlig klare flere operationer i en og samme proces. Udover at du opnår langt højere nøjagtighed med 3D rørlaserskæring, så får du dermed også en meget hurtigere produktionstid.

3D rørlaserskæring til byggebranchen

Vores 3D rørlaserskærer kan håndtere emner helt op til 60 kg pr. meter, og det er især relevant i forhold til byggebranchens behov. Maskinen kan nemlig producere større emner, og den kan foretage alle tilpasninger, så emnet er klar til brug, når det lander på byggepladsen. Det betyder, at medarbejderne på byggepladsen ikke skal bruge tid på at tilpasse emnerne, men at de umiddelbart efter levering kan tage dem i brug i byggearbejdet.

Rørlaserskæring i Jylland og på Fyn

Vi hjælper med rørlaserskæring i Jylland og på Fyn, foretage alle tilpasninger og producere større emner. Rørlaserskæring sikrer et ensartet resultat, en hurtig produktion og et produkt i god kvalitet.

Tekniske data
TTM FL300
LT-712D Adige
3D skæring
Ja
Nej
Materiale
Alu
Ja
Ja
Stål
Ja
Ja
Rustfri
Ja
Ja
Messing/kobber
Nej
Nej
Dimensioner
Rør Ø, mm
20 – 305
12 – 140
4-kant rør, mm
20×20 – 254×254
10×12 – 100×100
Rkt. Rør, mm
Krydsmål 20 – 305
Krydsmål 18 – 140
Åbne Profiler
HEB, mm
100-160
nej
IPE, mm
80 – 220
nej
L-Profil, mm
20×20 – 200×200
nej
C-profil / UNP, mm
UNP40 – 240
nej
Godstykkelse (MAX)
Sort stål, mm
20
8
Rustfri, mm
8
6
Alu, mm
6
4
Vægt
Max vægt, kg/m
60
17
Rørlaserskæringsmaskine

TILFREDSE KUNDER VENDER TILBAGE

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.