Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pladebearbejdning og kantpresning

En naturlig afslutning på mange emner er, at de skal igennem pladebearbejdning eller kantpresning. Når et emne forlader pladelaserskæreren, skal det bukkes og bearbejdes til sin endelige form, og det er netop det, vi sørger for i pladebearbejdningen. Her sætter vi den endelige form på produktet og sørger for at afslutte det, så løsningen, efter pladebearbejdning, bliver præcis som du ønsker.

Kantbukning eller kantpresning er en metode til at bukke metalplader, og med vores maskiner til pladebearbejdning kan vi hjælpe dig med selv de mest avancerede og komplekse emner. Du kan få bearbejdet emner i en både stål og aluminium, og vi sikrer altid, at de færdige produkter lever op til specifikationerne. 

Pladebearbejdning tilføjer de sidste detaljer

I pladebearbejdningen udfører vi også de sidste elementer i emnet, som for eksempel optræk af huller til undersænkning eller gevindskæring i pladen. Det er dermed her, de sidste detaljer tilføjes, så du får præcis det produkt, du har ønsket.

Tekniske data:

Finn-Power Press

Dimensioner:

Plade størrelser max. 3 m

Godstykkelse plader:

Stål 6 mm

Max. tryk 130 tons

Automatisk bombering af under vange

4 akser bagstop

X-Akse vandring 0-720 mm

R-Akse vandring 0-170 mm

Indbygnings højde 410 mm

Vandring overvange 250 mm

Pladebearbejdning og kantpresnings værksted
Pladebearbejdning- og kantpresningsmaskine

TILFREDSE KUNDER VENDER TILBAGE

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.