Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rørbukning og valsning af rør

Rørbukning. Skal du producere stolestel, skeletter til ladcykler eller håndtag til skubvogne eller gokarts? Så skal rørbukkeren i aktion. Det er en højproduktiv maskine, som udfører bukning af rør med op til flere faste bukkeradier, og den valser med variable radier i samme opstilling. Den håndterer nemt både simple rør og komplekse bøjler og greb, og den producerer effektivt både små og store seriestørrelser. 

Den fuldautomatiske rørbukker behandler rør helt op til 4,6 meter, og den scanner for både huller og svejsesøm i processen. Det betyder, at dine emner altid passer perfekt sammen – også i serieproduktioner med mange gentagelser – fordi den udfører arbejdet med uhyggelig nøjagtighed. Resultatet af præcisionsforarbejdningen er, at antallet af emner med fejl er reduceret til et absolut minimum.

Bukning af rør i stål og aluminium

Bukning af rør i stål og aluminium

Rørbukkeren gør bukning af rør og valsning legende let. Har du almindeligt stål, kan maskinen klare op til Ø45 mm, er det rustfrit stål er det op til Ø35 mm og aluminium op til Ø45 mm. Maskinen er i stand til at bukke både med og mod uret i samme operation, så den kan forarbejde selv de mest komplekse rørbukninger.

Du får naturligvis rådgivning omkring materiale og bukkeradier, så du får præcis det emne, du ønsker, og du kan trygt stole på, at det færdige produkt lever op til de mest stringente tolerancekrav. Vores fuldautomatiske, 10-aksede rørbukker kan levere præcis forarbejdning og en hurtig produktionstid, fordi den idfører bukning af rør i flere radier og valser i én enkelt operation.

Tekniske data:   

Pedrazzoli Bend Master 45
Elektrisk rørbukker
10-styrede akser: Bukker i samme operation både mod og med uret

Rørlængder:
– max. 4.600 mm

Max. buk:
– Almindeligt stål Ø45 mm x 3
– Rustfrit stål Ø35 mm x 2
– Aluminium Ø45 mm x 3

Automatisk lukning af rørspænder
Hulscanner: Styrebuk efter placering af hul
Svejsesømscanner: Styrebuk efter placering af svejsesøm
Hydraulisk åbn/luk for kørsel med 2-delt værktøj (firkantet rør)

Mulighed for offline programmering, hvilket gør, at vi kan kontrollere for evt. kollision

TILFREDSE KUNDER VENDER TILBAGE

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.