Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kvalitetsprodukter i stål, aluminium og kobber

Leverandør af kvalitetsprodukter i stål og metal

Når du har brug for en leverandør inden for bearbejdning af stål og metal, er All Steel det rigtige valg. Her får du løst alle processer inden for bearbejdning af for eksempel sort og rustfrit stål, aluminium og kobber. Det vil sige, at du får al service samlet ét sted, og du har én kontaktperson fra start til slut.

Få den helt rigtige overfladebehandling

Når dine stål- eller metalemner skal efterbearbejdes, kan vi sikre, at du får præcis den overflade, du ønsker, og som sikrer den nødvendige levetid i forhold til det korrosionsmiljø, emnet skal befinde sig i. Ved at bruge eksterne samarbejdspartnere kan vi sørge for, at du får den ønskede overfladebehandling. Vi tager ansvaret og sørger for, at de færdige produkter leveres som aftalt.

Du kan for eksempel vælge disse overfladebehandlinger:

Har du behov for at få monteret dine emner til et færdigt produkt?

Har du behov for en færdigmonteret løsning, så hjælper vi dig i mål. Med stor erfaring og en lang række opgaver i bagagen kan vi stå for at samle dine produkter, så du får en færdig løsning leveret. Vi sørger for, at dine emner bliver samlet efter jeres anvisning og pakket i jeres emballage. Det eneste, du skal gøre, er at tage imod produkterne, når du kommer pakket og klar til jeres adresse.

TILFREDSE KUNDER VENDER TILBAGE

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.