Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pladelaserskæring leverer exceptionel ensartethed og finish

Vores pladelaserskærer er sammen med vores rørlaserskærere hjertet i vores produktionsapparat, og ni ud af ti produkter bearbejdes i en af dem, før de forlader produktionen. Pladelaserskæreren bearbejder emner med exceptionel præcision, og så leverer den samtidig pladeskæring en utrolig flot og glat finish uden ridser og ujævne snitflader.

Det betyder, at dine produkter bliver af allerhøjeste kaliber. Fordi laserskæreren kan udføre flere opgaver inden for pladeskæring i samme operation, kan du få de færdige produkter produceret hurtigere, og det er uanset om det er et lille eller stort emne. Den effektive pladelæserskærer kan håndtere pladeskæring i aluminium i op til 8 mm tykkelse, rustfrit stål i op til 12 mm tykkelse og almindeligt stål helt op til 25 mm.

Pladelaserskærer

Vores interne proces garanterer pladeskæring i højeste kvalitet

Vores kvalificerede konstruktører, maskinarbejdere og smede rådgiver dig gerne, og det er en naturlig del af vores kultur at undersøge, om vi kan producere dit emne bedre, hurtigere eller billigere end først antaget. Og du vælger naturligvis selv, om du leverer tegningsfilerne, eller om vi skal være behjælpelige med udarbejdelsen af dem.

En af grundene til, at vi kan levere produkter i topkvalitet, er, at vi altid sikrer kvaliteten af de input og tegninger, vi føder pladelaserskæreren med. Ved at gennemføre interne kontroller ifølge ISO 9001, kvalitetssikrer vi ikke kun produktionen af dine emner, men vi sørger også for at minimere fejl til et absolut minimum.

Tekniske data:   

Finn-Power High Speed L6 pladelaser
5000 kW

Dimensioner:
Load/unload plade størrelser 3000×1500 mm
Vekselbord

Godstykkelser plader:
Almindelig stål 25 mm
Rustfrit stål 12 mm
Aluminium 8 mm

TILFREDSE KUNDER VENDER TILBAGE

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.