Skip to content

Det handler om stål

Om All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner. Fra manuel svejsning til topmoderne 3D rørlaserskæring. Og med et moderne og automatiseret produktionsapparat får du produkter med en meget høj grad af ensartethed, konkurrencedygtig pris og hurtig levering.

Hos All Steel, er vores produktion fleksibel, så vi kan hurtigt tilpasse os til dine ønsker og behov. Og vi hjælper gerne uanset om du har brug for en enkelt komponent, eller om du leder efter en totalleverandør, så du ikke selv behøver at stå for koordineringen med flere underleverandører. For både små og store opgaver kan du være sikker på, at du får en løsning med usædvanlig præcision og i allerhøjeste kvalitet.

Hos All Steel sætter vi en ære i at levere kvalitetsprodukter fra øverste hylde. Vores produktion er meget effektiv og kvalitetskontrollen er skrap. Vi er certificeret inden for både kvalitet og miljø (ISO 9001 og 14001). Herudover er vi godkendt til produktion af bærende konstruktioner i metal (EN-1090-1/CE-mærkning) til byggesektoren. Det er din garanti for, at det ikke er tomme ord, når vi siger, at vi altid leverer høj kvalitet.

All Steel - Vi investerer i fremtiden

Vores topmoderne maskinpark sikrer, at vi kan producere stål- og metalemner effektivt, hurtigt og nøjagtigt. Fordi vi har investeret i at automatisere vores produktionsapparat, kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Samtidig har vi nogle meget dygtige medarbejdere, der løbende bliver efteruddannet, så de kan levere de bedste produkter og leve op til de krav, vi stiller til os selv og i forhold til de certificeringer og godkendelser, vi har.

CSR-deklaration

En naturlig del af arbejdet hos All Steel er, at vi tager vores ansvar alvorligt. Derfor har vi udarbejdet en Corporate Social Responsibility (CSR) Deklaration, som vi gør alt for at efterleve. Vi tror nemlig på, at vi kan påvirke og forbedre praksis og mentaliteter gennem samarbejde og uddannelse i forsyningskæden med vores leverandører og andre partnere.

Læs vores CSR-deklaration her. Engelsk version

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

 

Code of conduct (vores globale adfærdskodeks)

Som en del af AddLife, er det vigtigt for os at leve op til følgende code of conduct som er dybt integreret i vores forretning. Den viser hvordan man som virksomhed handler ansvarligt. Hos AllSteel er vi på forkant med gældende lovgivning og etiske retningslinjer. Vi agerer også miljøpolitisk ved at integrere miljøhensyn i det daglige arbejde og træner kontinuerligt vores medarbejdere i miljøforhold.

Læs AddLife & AllSteel by Ropox her.

TILFREDSE KUNDER VENDER TILBAGE

Vores mere end 50 års erfaring, dygtige medarbejdere og en optimeret produktion, gør os til en effektiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi kan levere knivskarpe løsninger uanset størrelse og vi kan bidrage med råd og vejledning før du går igang med dit projekt

Du kan se et udsnit af vores referencer ved at klikke dig ind under vores referencer.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.