Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Altaner og værn til nye, moderne lejligheder i Næstved

På Orionvej i Næstved er der opført en række nye, lækre lejligheder. I bebyggelsen er der lejligheder i stueplan og på første sal. Lejlighederne på første sal har alle en altan og en tagterrasse, hvorfra der er udsigt over det omkringliggende landskab.

Ejendommene er bygget i en enkel, moderne og stilren stil, og derfor skulle altanerne matche det udtryk. All Steel producerede og leverede 23 altaner i højeste kvalitet til 1. salslejlighederne, hvor stabilitet, holdbarhed og præcision var nogle af de kritiske parametre.

Derudover har All Steel også leveret værn til bebyggelsen, og også her var der høj krav til udførelsen og udformningen, fordi det skulle matche byggeriets overordnede kvalitetsstandarder og visuelle udtryk.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg