Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Altanløsning til lejligheder i Næstved

Altanløsning

I et lejlighedskompleks i Næstved var der behov for nye og forbedrede altanløsninger. I lejligheder med altan, bliver altanerne ofte en kærkommen mulighed for at nyde naturen eller tage en pause. Men ofte har naboer og forbipasserende frit udsyn til altanen. Derfor valgte man at montere nye altanløsninger på ejendommen på Indre Vordingborgvej i Næstved.

De nye altanløsninger giver beboerne en stærk, holdbar altan med afskærmning, som giver beboerne lidt privatliv. Derudover blev der monteret nye værn på svalegangen.

Tilsammen giver de nye altanløsninger og værnet på svalegangen et fornyet indtryk af ejendommen, som nu fremstår i bedre stand og mere attraktiv for eksisterende og fremtidige beboere.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg