Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Emner til topmoderne kørestol

Dele til kørestol

TA Service er en velkendt og anerkendt leverandør i rehab-branchen. De er nemlig førende inden for alle former for kørestole, og de er kendt for, at deres kørestole er af højeste kvalitet. Derfor skal emnerne og delene til kørestolen også være i højeste kvalitet.

All Steel og TA Service har et godt samarbejde omkring levering af komponenter til deres kørestole, og vi leverer dele, der er produceret med den høje grad af nøjagtighed, som er krævet.

Blandt andet leverer vi delene til et af deres top-produkter, IQ kørestolen, der kører stabilt og sikkert på alle slags underlag. At kunne producere præcisionsarbejde, hvor nøjagtigheden stemmer ned til de mindste tolerancer, er noget af det, vi er bedst til, og sammen med et team af dygtige og engagerede medarbejdere, hjælper vi TA Service med at få de bedste komponenter til den billigste pris og hurtigst mulige leveringstid.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg