Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Glasophæng i messing til bar

glasophæng til bar og restaurant

I restaurationsbranchen er der tit særlige og høje krav til udformning, for indretningen kan være det, der er prikken over i’et. Nye barer går derfor ikke på kompromis med kvalitet eller det visuelle udtryk, og der stilles høje krav til slutresultatet.

Når vi har leveret glasophæng i messing til barer og lounges i København er der én ting, der går igen: Det skal se godt ud – og det skal passe på millimeter. For på en travl aften skal glassene glide perfekt på ophænget, og når de ikke er i brug, skal de hænge godt og sikkert. Samtidig skal det være elegant, og det færdige produkt skal være som et designmøbel: Lækkert, i høj kvalitet og en fryd for øjet.

All Steel har leveret en række glasophæng i messing til barer og lounges i København. De bliver altid specialfremstillet, så de passer til loftshøjden og den øvrige indretning i lokalet. Det giver nemlig det bedste resultat for både personalet og gæsterne.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg