Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Komponenter med høj præcision til ROPOX

Emner til handicapvenlige møbler

ROPOX er en af verdens førende specialister inden for produktion af hjælpemidler og møbler til mennesker med funktionsnedsættelse og deres hjælpere. Derudover er de vores nabo og forretningsmæssigt i samme koncern som os.

De tilbyder en lang række løsninger til mennesker med nedsat funktionsevne, blandt andet inden for borde, bad, køkken og pusleborde. En af grundene til deres internationale succes er, at deres produkter ikke kun er gennemtænkte og velfungerende, men de er også kendt for deres holdbarhed og stabilitet. Den type produkter kræver komponenter af høj kvalitet, og det står All Steel for.

Ved at producere dele, der er skræddersyet til de enkelte produkter, kan ROPOX fremstille løsninger, der gør hverdagen bedre for mennesker med funktionsnedsættelse, og på den måde hjælper de til at gøre en forskel ikke kun for brugerne men også for deres hjælpere og familier.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg