Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Messingophæng for Paustian Special Inventar til Royal Arena

Messingophæng Royal Arena

Paustian Special Inventar (tidligere po inventar) er blandt de førende leverandører af specialfremstillede inventarløsninger i Danmark. De havde blandt andet opgaven med at indrette Royal Arena i København.

Da Royal Arena blev anlagt, tog det hurtigt positionen som Københavns nye multifunktionelle arena, hvor op til 16.000 gæster kunne mødes til koncerter og sportsbegivenheder. Paustian stod for møbler og specialinventar til hele Royal Arena herunder 16 barer og 4 restauranter.

Paustian valgte All Steel som leverandør til de specialfremstillede glasophæng. Ophængene skulle fremstilles i messing, og skulle – lige som det øvrige inventar – være i et æstestisk enkelt og samtidig moderne udtryk. Derfor krævede det et erfarent håndelag og ekspertise inden for den type opgaver at løse opgaven tilfredsstillende. Og netop håndelaget og ekspertisen i specialfremstillede messingophæng har vi hos All Steel.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg

Følg os her