Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Messingstel til konferencelokale

Messingstel konferencerum

Nogle gange er designet i centrum. Det var det, da et konferencelokale skulle have specialfremstillede stel i messing. Her var opgaven at fremstille messingstel i allerhøjeste kvalitet og med et rent, æstetisk udtryk. Stellet skulle give udtryk af at være lavet af et enkelt stykke messing med bløde bøjninger.

Med et erfarent team med stor ekspertise i at arbejde med messing kunne vi løse opgaven og sikre, at der ikke var synlige samlinger eller lodninger på stellet. Det er en proces, der kræver, at man kender sit materiale, og derfor er det også en spændende og udfordrende opgave.

På grund af vores kompetencer kunne vi løse opgaven til perfektion og levere de smukkeste messingstel til kunden, og nu er de på deres rette plads i det konferencelokale, de var tiltænkt.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg