Søg - kategorier
Søg - indhold

phone +45 5575 0555

 

email Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menu
 

All Steel kan noget særligt

All Steel SN artikel 190320

 

Har man en meget speciel opgave, man gerne vil have lavet i stål, så er der rigtig gode chancer for, at All Steel kan klare den.

Læs artiklen om nogle udvalgte special opgaver her. Artikel fra SN medier Erhvervsmagasin d. 19.03.20.

Vinder af konkurrence

Konkurrence


Hestekræfter kan man ikke få for mange af

Vinderne af konkurrencen "Muligheden for at prøve kræfter med den brutale Audi RS 3 LMS med 360 hk på Jyllandsringen" blev:

ABC Industrigummi Martin Hansen
Vi ønsker dig tillykke og rigtig god fornøjelse.....

All Steel reception

Allsteel reception banner 1045x350 med logo


Kom og bliv inspireret

Se den nyeste teknik inden for 3D-rørlaserskæring og få et indblik i hvad vi ellers kan hjælpe dig med.

Tilmeld dig her.

Spar tid og penge

Video 3D rorlaser


Vores 3D rørlaserskærer er klar - er du?

Vi har været i Italien og købe en splinter ny 3D rørlaserskærer fordi vi er lidt vilde med maskiner. Den gør os i stand til at producere hurtigere, mere præcist og mere effektivt.
I sidste ende betyder det, at vores kunder får endnu bedre produkter med en endnu hurtigere leveringstid, og for os er det netop dét, det handler om: At kunne levere topkvalitet til tiden.

VEND BEGRÆNSNINGER TIL MULIGHEDER SE MERE HER.

Så ankom vores nye 3D rørlaserskærer

Levering rorlaserskarer


Vores nyeste investering en 3D rørlaserskærer

Der skulle flere lastbiler til at transportere vores længe ventede nye og topmoderne rørlaserskærer hertil, og vi kan næsten ikke vente med at tage den i brug!

DI Sydsjællands Praktikpladspris 2019

Industrioperatoer foto


Stor mangel på faglærte

Knap hver femte virksomhed, har forgæves forsøgt at rekruttere nye faglærte medarbejdere. Udfordringen vil ikke blive mindre, efterhånden som flere ældre årgange går på pension. Fremtidens faglærte skal uddannes i dag.

Det er derfor afgørende, at virksomhederne opretter flere praktikpladser til lærlinge og elever, så vi kan få flere dygtige faglærte.
DI uddeler i både 2019 og 2020 en Praktikpladspris til medlemsvirksomheder over hele landet, der gør en særlig indsats for at uddanne fremtidens faglærte.

Derfor er vi ekstra stolte over, at All Steel by Ropox har modtaget en hæder i form af Praktikplads Prisen. Den går til 6 virksomheder der via en fælles indsats nu gør, at flere faglærte kan blive uddannet.

Læs mere i artiklen fra Dansk Industri og Metal Supply.

TV2 Øst "Fabrikken" kom på besøg

Produktionsfilm svingbarvask

TV2 Øst har netop vist udsendelsen "Fabrikken" der omhandlede Ropox's produktionsenhed All Steel, hvor man følger produktionen af "den svingbare vask" fra start til slut.

Se udsendelsen og bliv klogere på hvordan en moderne maskinpark fungerer.

Artikel i Teknovation - Årsnummer 2017

Artikel Teknovation

I 2017 er det blevet til flere maskininvesteringer hos All Steel by Ropox i Næstved, som har tilføjet maskinparken både CNC-rørbukkemaskine, -kantpresse og robotsvejseanlæg. 

Læs mere i artiklen fra Teknovation her.

Rørbukning med finesser og detaljer

 Roerbukker leverandoer foto

All Steel mestrer avanceret rørbukning, som er med til at give helt nye muligheder inden for både formgivning og design.

Vi bukker alt fra simple rør til komplekse bøjler og greb. Vi kan også tilbyde rørbukning af både små og store seriestørrelser. Vi har høje krav til finish og kvalitet af vores arbejde.

Skulle I have et ønske, der rækker ud over vore standard matricer, så fremstiller vi gerne bukkematricer til jer.

Se rørbukkeren i aktion her.

Roerbukker video foto

Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål.

Effektiv, hurtig og nøjagtig

 FullSizeRender Adira kantpresse

Vores nye elektriske "ADIRA kantpresse" med automatisk vinkelkorrektion giver os mulighed for at hjælpe kunder med behov for at få bukket mindre emner.

Den nye kantpresse er en udvidelse af vores bukkekapacitet og understøtter vores mission om en topmoderne maskinpark. Vores effektive produktion betyder, at vores priser er konkurrencedygtige og giver en kort leveringstid.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Ropox-medarbejdere bekæmpede faretruende brand

Brandbil Naestved Brand Beredskab

En snarrådig indsats af medarbejdere hos Ropox i Ringstedgade sørgede for, at en brand i et udluftningssystem ikke som frygtet spredte sig til industrihalstag. Brandvæsnet roser de ansatte for deres kamp mod flammerne.

Læs mere her.

Ropox-smed vinder Dansk Industri’s Lærlingepris 2016!

sjaellandske

Sjællandske 1/7-16, Foto: Thomas Olsen
Teknisk Direktør hos Ropox, Poul-Erik Pedersen, Klejnsmed René Skafte samt DI´s Næstformand Kim Jørgensen ses på billedet ved årets prisoverrækkelse.

René Skafte fik i går overrakt prisen som Årets Lærling 2016 hvor både DI’s Næstformand Kim Jørgensen samt Næstved Borgmester Carsten Rasmussen og Teknisk Direktør i Ropox Poul-Erik Pedersen var bland talerne.

Ropox har stolte traditioner for værende en Næstved virksomhed der tager mange lærlinge ind (pt. over 10% af produktionsstaben), hvorefter en del vælger at blive i virksomheden.
Produktionschef Jan Buk Mortensen udtaler: ”Det kommer ikke bag på os at René blev valgt som Årets Lærling, da han er en dygtig Klejnsmed, innovativ og kreativ og som er god til at kombinere sin teoretiske viden med det praktiske arbejde.”

Næstformand i DI Sydsjælland Kim Jørgensen fra Viking Malt er glad for, at DI Sydsjælland med Lærlingeprisen kan være med til at sætte fokus på de mange dygtige lokale unge, som vælger en faglært uddannelse.
- Alt for få vælger desværre at gå den faglærte vej, som René har valgt. Og det er en skam, for industrien har stort behov for unge som vil noget inden for maskinteknik, strøm og mekanik. Derfor er det af stor betydning, at René Skafte kan optræde som ambassadør for andre unge mennesker, der ønsker at søge ind på en af de erhvervsuddannelser, hvor der er gode muligheder for at få arbejde, siger næstformanden for DI Sydsjælland.

Læs mere om overrækkelsen her:

Dansk Industri

Dansk Industri Twitter

TV2 Øst

Sjællandske

Vi har opgraderet vores maskinpark!

ropox-drejebaenk-med-betjening

Produktionen på vores nye avancerede drejebænk HURCO TMM8i med C akse bearbejdning er startet op - der drejes og fræses i en arbejdsgang.

Vi har optimeret processen, så vi kan bibeholde og fremtidssikre den høje standard og kvalitet, samt leveringssikkerhed for dig.

 

All Steel robot hiver 1000dots' bordben hjem fra udlandet!

Investering i automation gør lokale underleverandører konkurrencedygtige for sjællandsk kontraktmøbelproducent.

Læs mere

Robot4 hiver jobs til Næstved

robot-nyhed

Ropox på forsiden af avisen "Sjællandske" - Robot4 hiver jobs til Næstved! "Næstved-virksomheden Ropox har investeret 1,5 mio. kr. i en ny avanceret svejserobot, som giver ekstra arbejdspladser i Næstved."

Læs mere

Svejserobotter giver kortere leveringstider

Svejserobot

All Steel har længe ønsket at optimere arbejdsgangene og dermed at kunne tilbyde kortere leveringstider til kunderne.

Svejserobotter kan let programmeres til forskellige opgaver og er derfor perfekte til mange forskellige typer svejseopgaver.

En svejserobot er god til monotont og intensivt arbejde. Den er i stand til at svejse alle produkter med samme store præcision, hvilket er en stor fordel når det drejer sig om større serie produktioner.

23 altaner samt trappeopgange og værn

Orionvej Naestved 2

På bakken bag Næstved Storcenter er der blevet opført ejer- og lejeboliger de ligger med en flot udsigt over hele byen.
Vores leverance bestod af 23 altaner samt trappeopgange og værn.

Certificeret til at CE-mærke

All steel Ropox flag

Vi er certificeret til at CE-mærke af stålkomponenter til byggeriet udført i EXC1, EXC2 og EXC3, i henhold til DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2.

  • Svejseren skal være certificeret
  • Der arbejdes efter svejseprocedurer (WPS)
  • Svejsearbejdet planlægges af en godkendt svejsekoordinator
  • Der skal være sporbarhed på materialer
  • Kvalitetsstyringen udføres efter ISO14001 og ISO9001

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakter