Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stålbæring til tagkonstruktion

I et boligområde i Næstved er der en række ejendomme med dobbelte carporte. I forlængelse af carportene er der opført haveskure, så beboerne har plads til opmagasinering og opbevaring af blandt andet haveredskaber og værktøj.

Ved opførelsen af haveskurene leverede All Steel stålbæringerne, som holder tagkonstruktionerne på haveskurene. Det var et projekt, hvor vi specialfremstillede stålbæringerne efter de nøjagtige mål og specifikationer, som bygherren havde givet. Projektet forudsatte en leverandør, der kunne levere mindre serier med en høj nøjagtighed og leveringssikkerhed, og det var blandt andet derfor, at vi blev valgt som samarbejdspartner på opgaven.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg