Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stålkomponeneter til luksuslejligheder i Næstved

Stålkomponenter til luksuslejligheder

I hjertet af Næstved ligger Kærlighedsstien, hvor der er opført en ejendom med 7 luksuslejligheder. De har en fantastisk beliggenhed på et højdedrag i bymidten, hvorfra der er fantastisk udsigt til alle sider. Blandt andet ser man ud over stier og terasser, der fører op til ejendommen fra bymidten.

Lejlighederne er opført i eksklusive materialer, og det ses tydeligt. Det er gennemtænkt og godt indrettede lejeligheder med store terasser mod sydvest. Her står solen på det meste af dagen, og betyder, at beboerne får glæde af både lyset og udsigten fra de store terrasser.

All Steel leverede alle stålkomponenter til bebyggelsen, blandt andet til de store altaner og værn. Projektet stillede store krav til kvalitet, præcision og forarbejdning, fordi det skulle matche den høje kvalitetsstandard i bebyggelsen. Derfor kunne vi sætte både vores erfaring, præcision og faciliteter i spil, da emnerne skulle forarbejdes og leveres.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg