Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stålkonstruktioner til byggeri

Stålkonstruktion til byggeri

I Fensmark ved Næstved er der opført en række nye boliger. I den forbindelse havde bygherren brug for en pålidelig og dygtig leverandør af stålemner til byggeriet. Vi vandt opgaven og leverede stålkonstruktioner til blandt andet carportenes tagkonstruktioner.

Tagkonstruktioner kræver – ligesom alle andre opgaver – præcis forarbejdning. Det er en af vores spidskompetencer at fremstille emner med høj nøjagtighed og i en ensartet kvalitet uanset om der er tale om mindre eller større produktioner.

Tagkonstruktionen til de nye carporte blev produceret efter bygherrens ønskede specifikationer og leveret som aftalt. Det betød, at bygherren kunne igangsætte konstruktion og efterfølgende montage som aftalt og dermed holde sig til den estimerede tidsplan for den del af projektet.

All Steel

Som navnet siger, kan vi levere alt i stål og metal. Fra standardproduktioner til specialløsninger. Fra få enheder til store serieproduktioner.

Vores produktionsapparat er så fleksibelt, at det hurtigt kan tilpasses nøjagtig til dine ønsker og behov. Vi påtager os også gerne at være totalleverandør, så du ikke behøver at koordinere med flere forskellige leverandører.

Tidligere Indlæg